Platforme in integracije

Cilj podjetja Entia je, da omogoča uporabniko čim večjo povezljivost v globalne platforme in komunikacijske protokole za pametni dom.

Platforme

Google NEST

Celotno funkcionalnost oziroma vse naprave, ki so povezane v pametni dom ENTIAliving lahko upravljate tudi preko aplikacije Google Nest, ki nudi številne dodatne funkcionalnosti in možnost nadgradnje pametnega doma z vsemi napravami, ki podpirajo platformo Google Nest.

Obiščite Google Nest

Apple Homekit

Celotno funkcionalnost oziroma vse naprave, ki so povezane v pametni dom ENTIAliving lahko upravljate tudi preko aplikacije Apple HomeKit, ki nudi številne dodatne funkcionalnosti in možnost nadgradnje pametnega doma z vsemi napravami, ki podpirajo platformo Apple HomeKit.

Obiščite Apple Homekit

Amazon Alexa

Celotno funkcionalnost oziroma vse naprave, ki so povezane v pametni dom ENTIAliving lahko upravljate tudi preko aplikacije Amazon Echo, ki nudi številne dodatne funkcionalnosti in možnost nadgradnje pametnega doma z vsemi napravami, ki podpirajo platformo Amazon Echo.

Obiščite Amazon Alexa

Integracija KNX

Poleg klasičnih tipkal se lahko uporabijo tudi inteligentna tipkala kateregakoli ponudnika KNX sistemov.

KNX inteligentne tipke

Izkoristite integracijo sistema Entialiving z KNX in izbirajte med široko paleto inteligentnih stikal in termostatov globalnih proizvajalcev.

 

KNX termostati