Upravljanje
pametnega doma

Pametni dom ENTIAliving je vedno z nami, v naših žepih, na naših telefonih in tablicah. Hitre, varne in lepo oblikovane aplikacije za iOS in Android nam omogočajo nadzor nad našimi domovi. Naš dom naj bo vedno z nami.

Oddaljeno upravljanje

Upravljajte s celotnim domom z aplikacijo na pametnem telefonu, tablico oziroma preko uporabniškega vmesnika na osebnem računalniku.

Mobilna aplikacija ENTIA

Uporabnikom je vedno na voljo aplikacija ENTIAliving, ki je zelo enostavna za uporabo, uporabnikom prijazna in hkrati na voljo tudi v slovenskem jeziku.

APPLE HomeKIT

Celotno funkcionalnost oziroma vse naprave, ki so povezane v pametni dom ENTIAliving lahko upravljate tudi preko aplikacije Apple HomeKit, ki nudi številne dodatne funkcionalnosti in možnost nadgradnje pametnega doma z vsemi napravami, ki podpirajo platformo Apple HomeKit.

Google NEST

Celotno funkcionalnost oziroma vse naprave, ki so povezane v pametni dom ENTIAliving lahko upravljate tudi preko aplikacije Google Nest, ki nudi številne dodatne funkcionalnosti in možnost nadgradnje pametnega doma z vsemi napravami, ki podpirajo platformo Google Nest.

Amazon ALEXA

Celotno funkcionalnost oziroma vse naprave, ki so povezane v pametni dom ENTIAliving lahko upravljate tudi preko aplikacije Amazon Echo, ki nudi številne dodatne funkcionalnosti in možnost nadgradnje pametnega doma z vsemi napravami, ki podpirajo platformo Amazon Echo.

Scene in urniki / avtomatizacija

Vse naprave združene v sistemu pametnega doma lahko avtomatsko upravljamo z urniki oziroma prednastavljenimi scenariji.

Scene

V povprečnem domu je več kot 40 elektronskih naprav, zato je možnost upravljanja s scenami nujna. S preprostim pritiskom na stikalo oziroma na aplikaciji lahko spustimo vsa senčila, prižgemo svetila, ali pa nastavimo določen ambient točno po naših željah.

Urniki

Vsako napravo je možno avtomatsko upravljati tudi z urnikom. Nastavite vsak prostor na željeno temepraturo, dvig senčil za lepše prebujanje, ali pa simulacijo prisotnosti za večjo varnost doma ko vas ni doma.

Vremenska postaja

Možnost avtomatskega upravljanja svetil in senčil glede na vremenske dejavnike. Izkoristite sončno energijo za dogrevanje doma v zimskih mesecih, hkrati bo vaš dom vedno primerno osvetljen glede na čas sončnega vzhoda\zahoda in zaščiten pred (pre)močnim vetrom.

Geo Lokacija

Avtomatsko upravljanje elektronskih naprav glede na vašo lokacijo.

Spremljanje gibanja

Vsi poznamo primer ko je potrebno čakati pred dvoriščnimi vrati na cesti da se odpro. Pametni dom poskrbi za to, da bodo vedno pravočasno odprta.

Voice control

Pametni dom nudi tudi možnost glasovnega upravljanja z domom. S preprostimi ukazi lahko upravljate s posamezno napravo oziroma s celotnim domom.

Vmesnik Google, apple in Alexa

Globalne platforme Apple HomeKit, Google Home in Amazon Echo omogočajo glasovno upravljanje. S preprostim ukazom, na primer, good night lahko ugasnete vsa svetila v domu.

Inteligentne tipke in termostati

KNX inteligentne tipke in termostati

Poleg klasičnih tipkal se lahko uporabijo tudi inteligentna tipkala ENTIAliving oziroma tipkala kateregakoli ponudnika KNX sistemov.

Entia inteligentne tipke

ENTIAliving inteligetne tipke na dotik. Na voljo v več verzijah s prilagodljivim izgledom, ki se v celoti zlije z izbrano notranjo opremo.

Platforme Apple, Google, Alexa

Pametni dom omogoča uporabo termostatov vseh vrst, tako funkcionalno kot vizualno. Sistem ENTIAliving omogoča tudi integracijo termostatov, kot na primer Nest, Ecobee, ipd,..

Klasična stikala

Za vse uporabnike, ki še vedno prisegajo na klasična stikala za upravljanje s svetili in senčili je v pametnem domu na voljo tudi ta možnost. Vsako svetilo oziroma senčilo lahko upravljamo na klasičen, ročni način.