ENTIAliving Main Controller with Gateway EL-M01


ENTIAliving Glavni Krmilnik s Prehodom EL-M01

Centralna procesna enota pametnega doma ENTIAliving s prehodom na Intnernet omrežje. Upravljanje do 64 izhodov in 64 digitalnih vhodov (preko razširitvenih krmilnikov). Dodatni vhodi za senzorje in merilce porabe energije. Komunikacija s strežnikom preko Interneta in z BUS napravami preko komunikacije CAN.


ENTIAliving Glavni Krmilnik EL-M01a

Centralna procesna enota pametnega doma ENTIAliving brez prehoda na Intnernet omrežje. Upravljanje do 64 izhodov in 64 digitalnih vhodov (preko razširitvenih krmilnikov). Dodatni vhodi za senzorje in merilce porabe energije. Komunikacija s strežnikom preko Interneta in z BUS napravami preko komunikacije CAN.

ENTIAliving Main Controller with Gateway EL-M01
ENTIAliving Power Expander 8 EL-E801


ENTIAliving Močnostni Krmilnik 8 EL-E801

Vhodno izhodni razširitveni krmilnik z 8 vhodi in 8 izhodi. Primeren za upravljanje luči, termopogonov, konvektorjev, električnih grelcev, tipk, senzorjev gibanja in drugih elektronskih naprav.


ENTIAliving Močnostni Krmilnik 16 EL-E1601

Vhodno izhodni razširitveni krmilnik z 16 vhodi in 16 izhodi. Primeren za upravljanje vseh vrst senčil (žaluzije, roloji, …), garažnih vrat, motoriziranih oken, luči, termopogonov, konvektorjev, električnih grel cev, tipk, senzorjev gibanja in drugih elektronskih naprav.

ENTIAliving Power Expander 16 EL-E1601


ENTIAliving Sens Krmilnik EL-S01

Krmilnik za priklop različnih senzorjev, tipkal in stikal. Pametna funkcija za klasična tipkla in stikala. Prim eren za podometno montažo (fi60) ali za na DIN letev.

ENTIAliving Sens Controller EL-S01
ENTIAliving DALI Converter EL-CD01


ENTIAliving DALI Pretvornik EL-CD01

Krmilnik za upravljanje DALI razsvetljave s pametnim domom ENTIAliving. Možnost priklopa do 64 DALI svetil ali skupin svetil.


ENTIAliving MODBUS Pretvornik EL-CA01

ENTIAliving krmilnik za krmiljenje klimatskih naprav in toplotnih črpalk preko komunikacijskega protokola MODBUS. Možnost priklopa do 64 notranjih enot klimatskih naprav.

ENTIAliving DALI Converter EL-CD01
ENTIAliving Intelligent Thermostat EL-R02


ENTIAliving Inteligentni Termostat EL-R02

Napreden 5 sobni inteligentni termostat s temperaturnim senzorjem in 20 digitalnimi vhodi za priklop tipkal in senzorjev. Možnost konfiguriranja in upravljanja scen, prikazovanje ure, trenutne temperature, opozoril (požar, poplava,vlom), izbire med načinoma ogrevanje/hlajenje, izklopom vseh sistemov za ogrevanje ali hlajenje, avtomatsko ogrevanje in hlajenje in več. Možnost priklopa IR oddajnika, senzorja gibanje, tipkal in stikal… Na voljo z različnimi lepotnimi okvirčki in v različnih barvah.


ENTIAliving Multifunkcijski zaslon na dotik EL-PAN01

Stenski zaslon na dotik v aluminijastem ohišju za upravljanje pametnega doma ENTIAliving. Vključena funkcionalnost: upravljanje razsvetljave, upravljanje senčil, upravljanje temperature v posameznih sobah, upravljanje scen, spremljanje žive slike z IP kamer, notranja enota z domofon, upravljanje več sobnega audia in videa. Kvalitetni zaslon na dotik v različnih velikostih. Okvir na voljo v različnih barvnih odtenkih.

Multifunction Touch Panel (wall mount) EL-PAN01
ENTIAliving PC Application EL-SW-PC01


ENTIAliving Aplikacija za Osebne Računalnike EL-SW-PC01

Spletna aplikacija za upravljanje doma. Možnost upravljanja avtomatizacije (luči, senčila, ogrevanje/hla jenje), varnostnih sistemov, domofona in multimedije. Prikrojite pametni dom ENTIAliving lastnim željam in potrebam. Na voljo za Windows, Mac OS in Linux.


ENTIAliving Aplikacija za Tablične Računalnike EL-SW-TAB01

Aplikacija za tablične računalnike z operacijskima sistemoma iOS ali Android. Možnost upravljanja av tomatizacije (luči, senčila, ogrevanje/hlajenje), varnostnih sistemov, domofona in multimedije. Na voljo brezplačno na spletnih trgovinah Apple App Store in Google Play Store.

ENTIAliving Tablet Application EL-SW-TAB01
ENTIAliving Smart Phone Application EL-SW-SP01


ENTIAliving Aplikacija za Pametne Telefone EL-SW-SP01

Aplikacija za pametne telefone zoperacijskima sistemomaiOS ali Android. Možnost upravljanja avtomatizacije (luči, senčila, ogrevanje/hlajenje), varnostnih sistemov, domofona in multimedije. Na voljo brezplačno na spletnih trgovinah Apple App Store in Google Play Store.


ENTIAliving CNS Aplikacija EL-SW-CNS01

Programska oprema za upravitelja večstanovanjskih zgradb. Nadzor in upravljanje sistemov za prezračevanje, razsvetljavo in druge naprave v skupnih prostorih večstanovanjskih zgradb. Funkcija opozarjanja v primeru nepravilnega delovanja ali nezaželenih dogodkov.

ENTIAliving CNS Application EL-SW-CNS01
ENTIAliving Configuration Tool Software EL-SW-ST01


ENTIAliving Konfiguracijsko Orodje EL-SW-ST01

Programska oprema za konfiguriranje, nadzor in upravljanje z sistemom ENTIAliving in strežnikom ENTIAliv ing Namenjeno distributerjem in integratorjem pametnega doma ENTIAliving.


ENTIAliving Merjenje Porabe Energije EL-MET01

Sistem za merjenje porabe energije v vašem domu. Merjenje porabe elektrike, tople in mrzle vode ter porabe energije za ogrevanje. Prikazovanje trenutne porabe ter generiranje dnevnih, tedenskih, mesečnih in letnih porcontact.

ENTIAliving Energy Consumption Metering EL-MET01